Rob Kamps: Superkalibratie

VOL

De training van Rob Kamps zal op 10 en 11 oktober 2020 plaatsvinden in De Poort in Groesbeek.

In verband met de 1,5 meter maatregelen is het maximaal aantal deelnemers helaas bereikt en is de inschrijving gesloten. Zend het bestuur op bestuur@gezonddenkenendoen.nl een bericht als u op een wachtlijst geplaatst wil worden voor als de regels in de komende maanden nog wijzigen. 

Kalibratie: de kunst van het verbinden van gedrag, interne ervaring en het achterhalen van de betekenis ervan.

De basisvaardigheid van NLP is volwassen geworden. Een volwaardig wetenschappelijk veld dat je kunt leren gebruiken. Geef je NLP-vaardigheden van observeren, benoemen, kalibreren en voorspellen onder leiding van Rob Kamps een boost. Maak de ontdekkingsreis in de vernieuwde wereld van non-verbale observatie en superkalibratie.

De training vindt plaats in De Poort, Biesseltsebaan 34, 6561 KC Groesbeek.

Investering: € 185 voor leden en € 275 voor gasten

1 plaats beschikbaar

Wassili Zafiris: Werken met identiteitsvraagstukken bij depressie en zelfbeeldissues

In februari 2019 was Wassili Zafiris al eens bij Gezond Denken en Doen. Nu gaat hij ons veel vertellen over het Werken met identiteitsvraagstukken bij depressie en zelfbeeldissues.

Geavanceerde technieken in het werken met het Zelf en de plek van het Zelf in de matrix van de persoonlijkheid.

Identiteitstoepassingen en interventies bij zelfbeeld transformaties bij depressie (en andere zelfbeeld issues)

Wie ben ik? Het antwoord op deze vraag is ons grootste doel op het niveau van identiteit. Wat is ons Zelf (beeld)? Hoe wordt ons zelfbeeld opgebouwd? Hoe communiceer je met jouw donkere kanten, je ‘schaduw’? Wat is de functie van die kanten van jezelf die je niet mooi of goed vindt? Hoe ontwikkel je eigenwaarde? Zelfvertrouwen? Zelfacceptatie? Weet je wel wie je bent of vooral wie je niet bent? Vergelijk jij jezelf met anderen? Ben jij goed genoeg of juist niet? Heb je veel bevestiging nodig? Ben je afhankelijk van anderen om je goed te voelen? Ben je te snel geraakt? Wat is het ‘ echte gesprek’ en hoe voer je dat?

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hoe onze identiteit gevormd wordt en hoe je een negatief zelfbeeld verandert? Wil je leren hoe je identiteitsproblemen herkent en hoe je deze met de nieuwste technieken blootlegt en transformeert? Wil je leren hoe onze ‘schaduwzijde’ ontstaat en wat de waarde daarvan is? Doe dan mee met deze training en breng de duisternis in het licht…

Wij hebben allemaal een identiteit en voor de meeste van ons is dat een (vaststaand) gegeven. ‘Ik ben nou eenmaal zo’, is een veel gehoorde uitspraak. Dit suggereert dat ‘wie jij bent’ een gegeven is, een feit. Maar is dat wel zo? Kan ons zelfbeeld veranderen en zo ja hoe werkt dat dan? De meeste van ons weten dat een positief zelfbeeld van groot belang is om je waardevol te voelen en het gevoel te hebben dat jij ‘OK’ bent zoals je bent. Hoe kan het dan dat sommige mensen zich waardeloos voelen, niet mooi genoeg, niet slim genoeg, niet leuk genoeg? Leren werken met identiteit is vaak ingrijpend. Waarom? Hoe jij jezelf ziet bepaalt wat voor mensen je om je heen verzamelt, hoe eenzaam of sociaal je bent, of je het gevoel hebt ‘erbij te horen of juist niet’. Je zelfbeeld heeft ook grote invloed op de mate van succes die je hebt in het leven en wat voor levenshouding je vormt. Kortom je zelfbeeld beïnvloedt je leven. Het probleem? Je zelfbeeld stuurt je meestal onbewust…

Wil je jouw eigen zelfbeeld onder de loep nemen en leren hoe je deze kunt beïnvloeden? Wil je doeltreffende interventies leren toepassen om ‘het zelf’ te updaten? Wil je als coach of therapeut jouw effectiviteit vergroten?

Doe mee met deze nieuwe inspirerende workshop om diepgaand te leren werken met identiteitsvraagstukken, toegepast bij depressie en andere zelfbeeld issues.

Een unieke training met nieuwe technieken van Wassili Zafiris.

 

Wanneer: 14 en 15 november 2020

Waar: Samaya Werkhoven

Taal: Nederlands

Maximum aantal deelnemers in verband met COVID19: 22

Investering: € 185 voor leden en € 275 voor gasten

5 plaatsen beschikbaar

Monica Wagner: Muziektherapeutische interventies

Monica Wagner laat je in deze eendaagse training op inspirerende manier kennis maken met muziektherapeutische interventies vanuit een systeemgerichte aanpak. Muzikaliteit niet vereist.

Voor deze training zullen we voor het eerst in het midden van het land neerstrijken en wel in Conferentiecentrum Samaya in Werkhoven.
Adres: Hollendewagenweg 20, 3985 SG Werkhoven (prov. Utrecht).

LET OP: Deze training is verplaatst en zal niet in juni 2020 maar op 30 januari 2021 worden gegeven.

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Investering: € 75 voor leden en € 115 voor gasten

9 plaatsen beschikbaar