Waarom lid worden van de Vereniging Gezond Denken & Doen?

Steeds vaker hoor je de vraag: “Hoe kunnen we NLP voor Gezondheid, Welzijn en Vitaliteit inzetten?”
De Vereniging Gezond Denken & Doen is het antwoord. Ons doel is het verzamelen en delen van kennis over NLP, Gezondheid, Welzijn & Vitaliteit. We zijn een kenniscentrum waar je training kan krijgen van vooraanstaande internationale trainers tegen kostprijs. Maakt dat je net als ons blij? Dan vinden we het geweldig als jij ook lid wordt van onze vereniging.

Welke activiteiten organiseren we?
  • we organiseren jaarlijks 2 trainingen met vooraanstaande internationale Trainers
  • we organiseren lezingen voor en door leden
  • we organiseren workshops voor en door leden
  • we organiseren intervisiegroepen bij voldoende belangstelling
  • online bibliotheek met de event documentatie
  • Besloten Facebook pagina alleen voor leden
Wil je lid worden?

Maak dan je eigen account aan. Dat kan hieronder. Het geeft je toegang tot meer informatie zoals de event-documentatie. .
Jouw investering bedraagt € 90,- per jaar. Als je na 1 juli lid wordt dan ontvang je een reductie van 50 %.
We zorgen ervoor dat we jaarlijks break-even draaien. We betalen activiteiten voor een groot deel uit de contributie. Daarbij komen aanvullende kosten voor het bijwonen van de workshops, lezingen en trainingen.

Je kunt lid worden als je in bezit van een NLP Master Certificaat en geinteresseerd bent in Gezondheid, Welzijn & Vitaliteit en

  • je geïntroduceerd wordt door 2 leden van de vereniging of
  • je hebt je NLP Health Certification Training met goed gevolg afgerond

De meeste leden beschikken over meer aanpalende certificaten (zoals bijvoorbeeld NLP HCT, NLP Trainercertificaat, hypnose, systemisch werk, provocatief coachen, TA, EFT, etc). Dit is gewenst, maar niet verplicht.

Wil jij jezelf registreren als lid van Gezond Denken &  Doen?

Leuk dat je ons wilt vergezellen! We zijn altijd blij met nieuwe of oudleden, introducees of gasten die geïnteresseerd zijn in het brede veld van NLP, Gezondheid, Welzijn & Vitaliteit.
We delen graag kennis, verbreden onze vaardigheden op het gebied van NLP en aanpalende terreinen met een link naar alles wat met gezondheid te maken heeft.  En natuurlijk is het ook een gezellige vereniging en hebben we veel plezier met elkaar!

Als je jezelf wilt registreren, dien je een keuze te maken tussen regulier lid, oud-lid of gast.

Je kunt lid worden als een nieuw lid als je past binnen de selectiecriteria.

Ben je nieuwsgierig naar wat wij doen? Ben je geïnteresseerd in het brede veld van NLP & Gezondheid? Ben je coach, therapeut, manager, of een andere professional die werkt op het gebied van mensen of gezondheidszorg? Heb jij (bijna) een NLP Master of speciale interesse in het brede veld van Gezondheid? Blijf dan in contact met ons! Je mag als gast of introducee 1 keer deelnemen aan een training of evenement. Zodat je een keer kan rondkijken en sfeer proeven tijdens een training. Je kunt kennis maken met onze leden! Zo bepaal jij of de vereniging bij je past en of je lid wilt worden. Per training wordt een introducee-prijs vastgesteld (zie bij de events). Een lid kan je introduceren.