Waarom lid worden van de Vereniging Gezond Denken & Doen?

Steeds vaker hoor je de vraag: “Hoe kunnen we NLP voor Gezondheid, Welzijn en Vitaliteit inzetten?”
De Vereniging Gezond Denken & Doen is het antwoord. Ons doel is het verzamelen en delen van kennis over NLP, Gezondheid, Welzijn & Vitaliteit. We zijn een kenniscentrum waar je training kan krijgen van vooraanstaande internationale trainers tegen kostprijs. Maakt dat je net als ons blij? Dan vinden we het geweldig als jij ook lid wordt van onze vereniging.

Welke activiteiten organiseren we?
  • we organiseren jaarlijks 3 trainingen met vooraanstaande nationale en internationale trainers
  • we organiseren jaarlijks een leden voor ledendag
  • we hebben een online bibliotheek met de event documentatie
Wil je lid worden?

Maak dan je eigen account aan. Dat kan hieronder. Het geeft je toegang tot meer informatie zoals de event-documentatie. .
Jouw investering bedraagt € 90,- per jaar. Als je na 1 juli lid wordt dan ontvang je een reductie van 50 %.

We streven er bij trainingen naar om break-even te draaien. Op deze manier kunnen we de kosten voor trainingen voor onze leden zo laag mogelijk houden.

Je kunt lid worden als je Nederlandstalig bent en in het bezit bent van een NLP Master Certificaat. De meeste leden beschikken over meer aanpalende certificaten (zoals bijvoorbeeld NLP HCT, NLP Trainercertificaat, hypnose, systemisch werk, provocatief coachen, TA, EFT, etc). Dit is gewenst, maar niet verplicht.

Wil jij jezelf registreren als lid van Gezond Denken &  Doen?

Ben jij een Nederlands sprekende NLP Master Practitioner en wil je lid worden van onze vereniging?
Leuk dat je ons wilt vergezellen! We zijn altijd blij met nieuwe of oudleden, introducees of gasten die geïnteresseerd zijn in het brede veld van NLP, Gezondheid, Welzijn & Vitaliteit.
We delen graag kennis, verbreden onze vaardigheden op het gebied van NLP en aanpalende terreinen met een link naar alles wat met gezondheid te maken heeft.  En natuurlijk is het ook een gezellige vereniging en hebben we veel plezier met elkaar!

Je kunt lid worden van onze vereniging wanneer je past binnen de selectiecriteria:

  • NLP Master Practitioner.
  • Nederlands sprekend (omdat we jaarlijks meerdere Nederlandstalige trainingen hebben en slechts 1 Engelstalige training).

Ben je nieuwsgierig naar wat wij doen? Ben je geïnteresseerd in het brede veld van NLP & Gezondheid? Ben je coach, therapeut, manager, of een andere professional die werkt op het gebied van mensen of gezondheidszorg? Heb jij (bijna) een NLP Master of speciale interesse in het brede veld van Gezondheid? Blijf dan in contact met ons! Je mag als gast of introducee 1 keer deelnemen aan een training of evenement. Zodat je een keer kan rondkijken en sfeer proeven tijdens een training. Je kunt kennis maken met onze leden! Zo bepaal jij of de vereniging bij je past en of je lid wilt worden. Per training wordt een prijs voor gasten vastgesteld (zie bij de events).