Wie is “Gezond Denken & Doen”?

Onze vereniging bestaat uit een gevarieerde groep mensen die wordt verbonden vanuit de vooronderstellingen van NLP en een speciale interesse in Gezondheid en Vitaliteit. 

Alle leden zijn professionals die hun vaardigheden, inzichten en kennis op het gebied van NLP en Gezondheid verder ontwikkelen. Zij delen hun kennis door middel van het coachen van mensen om hun gezondheid en vitaliteit te verbeteren.

De leden willen graag het verschil maken in de mogelijkheden die mensen hebben om hun gezondheid op een positieve manier te beïnvloeden. Dit doen zij onder andere door  de NLP tools die het zelfgenezend vermogen van het lichaam bevorderen te ontwikkelen, te verdiepen en eigen te maken.

We organiseren 2 keer per jaar trainingen die gegeven worden door (inter)nationale trainers in het brede veld van NLP & Gezondheid en Vitaliteit. Neem een kijkje bij de events/trainingen die we al hebben georganiseerd! De meeste trainingen worden in het weekend gegeven en duren 2 tot 3 dagen.

Onze missie

Gezond Denken en Doen is een gezonde en vitale vereniging, waarin we kennis, ervaring en inzichten uitwisselen en we onze professionaliteit vergroten door van elkaar en anderen te leren.