Wie is “Gezond Denken & Doen”?

Onze vereniging bestaat uit een een gevarieerde groep mensen die wordt verbonden vanuit de vooronderstellingen van NLP en een speciale interesse in Gezondheid en Vitaliteit. 

Alle leden zijn professionals die hun vaardigheden, inzichten en kennis op het gebied van NLP en Gezondheid verder ontwikkelen. Zij delen hun kennis door middel van het coachen van mensen om hun gezondheid en vitaliteit te verbeteren.

De leden willen graag het verschil maken in de mogelijkheden die mensen hebben om hun gezondheid op een positieve manier te beïnvloeden. Dit doen zij onder andere door  de NLP tools die het zelfgenezend vermogen van het lichaam bevorderen te ontwikkelen, te verdiepen en eigen te maken.

We organiseren 3 keer per jaar trainingen die gegeven worden door (inter)nationale trainers in het brede veld van NLP & Gezondheid en Vitaliteit. Neem een kijkje bij de events/trainingen die we al hebben georganiseerd! De meeste trainingen worden in het weekend gegeven en duren 2 tot 3 dagen. We organiseren ook 3 keer per jaar oefendagen om onze nieuw verworven tools en inzichten volledig eigen te kunnen maken en om onze kennis te delen met andere leden.

Onze missie

Het bieden van een NLP Health Kennis Centrum voor onze leden en het creëren van een NLP Health Community. Hiermee leveren we een bijdrage aan de gezondheid en het welbevinden van anderen en van de wereld.

Wij geven onze missie vorm door:

  1. Een podium te bieden voor leden om nieuwe technieken, vaardigheden en kennis en inzichten te vergaren en te delen.
  2. Het continue organiseren van NLP- en aanverwante educatie op aanpalende terreinen. De focus ligt op gezondheid, welzijn en vitaliteit.
  3. Het onderhouden en voort laten bestaan van een NLP Health Community die onze visie en missie onderschrijft.