Eerstvolgende Event: 2-daagse training “Opstellingen met gezondheid en ziekte”

We zijn blij dat Stephan Hausner op 27 en 28 oktober 2018 onze vereniging voor de tweede keer komt bezoeken. Stephan Hausner is DE internationale specialist in systemisch werk op het gebied van ziekte & gezondheid. Hij schreef het boek “Zelfs als het me mijn leven kost, systeemopstellingen met ziekten en aanhoudende symptomen”. Stephan laat tijdens deze twee dagen talrijke opstellingen zien hoe chronische ziekten en langdurige fysieke en mentale symptomen verband kunnen houden met verborgen dynamieken in families. Veelal is de cliënt zich van deze verbanden niet bewust. Opstellingen zijn een methode om deze verbanden aan het licht te brengen waarna de cliënt in vele gevallen verlichting vindt in het omgaan met de ziekte of zelfs verbeteringen optreden of soms geheel verdwijnen.

Meer informatie / inschrijven

Wie is “Gezond Denken & Doen”?

Onze vereniging bestaat uit een een gevarieerde groep mensen van bijna 100 personen. De vooronderstellingen van NLP en onze speciale interesse in Gezondheid, Welzijn & Vitaliteit is datgene wat ons bindt.

We willen graag het verschil maken in de mogelijkheden die mensen hebben om hun gezondheid op een positieve manier te beïnvloeden.

Alle leden zijn professionals die hun vaardigheden, inzichten en kennis op het gebied van NLP & Gezondheid willen ontwikkelen. We vinden het leuk om deze kennis te delen en mensen te coachen om hun gezondheid en welzijn te verbeteren.

We streven na om de NLP tools die het zelfgenezend vermogen van het lichaam bevorderen, te ontwikkelen, te verdiepen en eigen te maken. 

Daarnaast hebben we veel plezier met elkaar en creëren we een positieve energie & sfeer tijdens alle onze (internationale) trainingen, evenementen en oefendagen.

We organiseren 3 keer per jaar trainingen die gegeven worden door (inter)nationale trainers in het brede veld van NLP & Gezondheid. Neem een kijkje bij de events/trainingen die we al hebben georganiseerd! De meeste trainingen worden in het weekend gegeven en duren 2 tot 3 dagen.

Meestal is dit op een locatie in een mooie omgeving zoals Groesbeek. Maar we trainen ook in andere delen van Nederland.

We organiseren ook 3 keer per jaar oefendagen om onze nieuw verworven tools en inzichten volledig eigen te kunnen maken en om onze kennis te delen met andere leden.

Wil je lid worden? Je bent van harte welkom!