Eerstvolgende Event: 2-daagse training “Depressie coaching”

Op 2 en 3 februari 2019 komt Wassili Zafiris naar Gezond Denken & Doen en geeft dan de 2-daagse training “Depressie coaching”.
Depressie en coaching breng je niet direct met elkaar in verband. Depressie word meestal onder gebracht in het therapeutische domein en coaching gaat vaak over doelen, oplossingen en hulpbronnen. Ze lijken moeilijk te verenigen. Wassili Zafiris heeft depressie gemodelleerd en vanuit zijn coachings perspectief methoden ontwikkeld om de depressieve staat beter te begrijpen en de depressie gestalt te transformeren.

Meer informatie / inschrijven

Wie is “Gezond Denken & Doen”?

Onze vereniging bestaat uit een een gevarieerde groep mensen van bijna 100 personen. De vooronderstellingen van NLP en onze speciale interesse in Gezondheid, Welzijn & Vitaliteit is datgene wat ons bindt.

We willen graag het verschil maken in de mogelijkheden die mensen hebben om hun gezondheid op een positieve manier te beïnvloeden.

Alle leden zijn professionals die hun vaardigheden, inzichten en kennis op het gebied van NLP & Gezondheid willen ontwikkelen. We vinden het leuk om deze kennis te delen en mensen te coachen om hun gezondheid en welzijn te verbeteren.

We streven na om de NLP tools die het zelfgenezend vermogen van het lichaam bevorderen, te ontwikkelen, te verdiepen en eigen te maken. 

Daarnaast hebben we veel plezier met elkaar en creëren we een positieve energie & sfeer tijdens alle onze (internationale) trainingen, evenementen en oefendagen.

We organiseren 3 keer per jaar trainingen die gegeven worden door (inter)nationale trainers in het brede veld van NLP & Gezondheid. Neem een kijkje bij de events/trainingen die we al hebben georganiseerd! De meeste trainingen worden in het weekend gegeven en duren 2 tot 3 dagen.

Meestal is dit op een locatie in een mooie omgeving zoals Groesbeek. Maar we trainen ook in andere delen van Nederland.

We organiseren ook 3 keer per jaar oefendagen om onze nieuw verworven tools en inzichten volledig eigen te kunnen maken en om onze kennis te delen met andere leden.

Wil je lid worden? Je bent van harte welkom!